home English version contact Koome Webservices

   
Services:
(Dynamic) Web design
Scripting
Search Engine Optimization
Website-promotie
Content-management
(Digital) Design
Consultancy

Overigen:
Tarieven
Contact

 

Website-promotie

Het promoten van uw website houdt niet op bij het aanmelden bij enkele zoekmachines. Er is veel meer te doen om uw site meer bekendheid te geven onder uw (potentiële) klanten. Het promoten van websites behelst zowel online als offline activiteiten.

Aanmelding bij zoekmachines

Het aanmelden van uw website bij de verschillende relevante zoekmachines kan tijdrovend en kostbaar zijn. Daarom is het belangrijk om dit efficiënt en meteen goed te doen. Middels geavanceerde software kijk ik eerst wat uw huidige positie binnen de verschillende zoekmachines is, zodat op basis daarvan kan worden gekeken bij welke zoekmachines aanmelding gewenst is. Dit laatste kan zowel automatisch als handmatig worden gedaan.

Adverteren voor uw site

In sommige gevallen is het goed om het bestaan van uw site kenbaar te maken door te adverteren (op Internet of in de gedrukte media). Jarenlange ervaring en het dagelijks bijhouden van de mogelijkheden op dit gebied hebben ervoor gezorgd dat ik precies weet wat er te koop is op het gebied van adverteren voor uw site. Op basis van doelstellingen en budget kan er zo een uitgekiend plan worden opgesteld om uw kostbare reclamebudget goed en efficiënt te besteden.

Andere promotie-mogelijkheden

Naast aanmelden bij zoekmachines en adverteren zijn er tal van andere mogelijkheden om sites te promoten. Het uitwisselen van links en/of banners, het verkrijgen van free publicity en het samenwerken door content-uitwisseling zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Afhankelijk van uw wensen en budget kan ik een onderzoek instellen naar de beste mogelijkheden voor uw site/bedrijf. 
Copyrights © 2003-2024 Raymond Koome