home English version contact Koome Webservices

   
Services:
(Dynamic) Web design
Scripting
Search Engine Optimization
Website-promotie
Content-management
(Digital) Design
Consultancy

Overigen:
Tarieven
Contact

 

(Digital) Design

'Een beeld zegt meer dan duizend woorden'; hoe vaak heeft u dit nu al gehoord? En niet zonder reden: een goed gekozen beeld kan snel en doeltreffend een gevoel overbrengen bij uw bezoekers.

Knoppen, icoontjes en stijlen

Iets simpels als knoppen bovenaan de pagina's of veelzeggende icoontjes onderaan de pagina geven uw site een professionele uitstraling. Gebaseerd op uw bestaande huisstijl worden deze ontwerpen op een manier zodat u opgenomen teksten makkelijk zelf kunt wijzigen. En als u zelf de technische kant van uw site wilt doen kan ik voor u een volledige stijl klaarmaken: knoppen, achtergrond, headers, kleurcombinaties. Zo kunt u op een budget-vriendelijke manier de uitstraling van uw site een positieve injectie geven.

Banners, advertenties en brochures

Banners en advertenties hebben veel gemeen met elkaar: ze moeten direct aanspreken en de kijker uitnodigen tot actie, ofwel klikken of kopen. Voor aansprekende banners en advertenties bent u aan het juiste adres. En in geval van advertenties (en brochures) niet alleen voor op het Internet: ook ready-to-use bestanden voor de drukkerij kunnen zonder probleem geleverd worden.

Foto-bewerking

Het nemen van de perfecte foto voor uw site of drukwerk is moeilijk. Veel makkelijker is het om de foto naderhand te bewerken zodat deze perfect toont wat u wilt en op de wijze waarop u het wilt. Een logo duidelijker zichtbaar maken, een storende boom wegwerken, de achtergrond veranderen van 'zeezicht' naar 'bergzicht' zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die ik u kan bieden. 
Copyrights © 2003-2024 Raymond Koome