home English version contact Koome Webservices

   
Services:
(Dynamic) Web design
Scripting
Search Engine Optimization
Website-promotie
Content-management
(Digital) Design
Consultancy

Overigen:
Tarieven
Contact

 

(Dynamic) Web Design

Bij het ontwikkelen van een site komt meer kijken dan alleen een paar pagina's in elkaar zetten en deze bereikbaar maken voor een breed publiek. Bij het ontwerpen van sites houd ik dan ook altijd rekening met enkele belangrijke facetten:

Dit uiteraard zonder de doelstellingen, wensen en het gestelde budget van de klant uit het oog te verliezen.

Herkenbaarheid: aansluiting bij huidige huisstijl

Een website maakt deel uit van een groter geheel binnen de uitingen van een bedrijf. Er zijn vaak al papieren folders, briefpapier en een logo. Het is belangrijk dat een (nieuwe) website nauw aansluit bij deze bestaande uitingen, bij de bestaande huisstijl. Ik ontwerp de sites dan ook op een manier waarmee de herkenbaarheid van het bedrijf positief wordt beïnvloed tijdens een bezoek aan de site.

Gemak: integratie binnen bedrijfsproces

Niets is zo vervelend als het moeten aanpassen van het huidige bedrijfsproces aan een nieuwe website. In veel gevallen is dat ook helemaal niet nodig. Door, vóórdat er aan de site wordt gebouwd, goed te kijken hoe de informatiestromen lopen binnen een bedrijf. De site is immers een hulpmiddel en geen doel op zich en moet dus gemakkelijk binnen het bedrijfsproces opgenomen kunnen worden.

Doeltreffendheid: gericht op de werkelijke doelgroep

Elk bedrijf heeft zijn eigen doelgroep(en). Een veel gemaakte fout bij het ontwerpen van een site is het uit het oog verliezen van die doelgroep. Daarom zorg ik bij het aanvaarden van een opdracht voor een (nieuwe) site er altijd voor dat mij duidelijk is voor wie de site precies bedoeld is. Want alleen dan kan de site uiteindelijk de gestelde doelstellingen behalen.

Onderhoudsvriendelijkheid: altijd up-to-date

Je ziet het vaak: een site die al in geen maanden meer is aangepast aan de huidige situatie. Oude prijzen, verlopen aanbiedingen of achterhaald nieuws. Om dit te voorkomen kan er bijvoorbeeld een onderhoudscontract af worden gesloten of een content-management systeem bij de site worden ontwikkeld. Dit wordt altijd vooraf bekeken, zodat er bij oplevering van de site geen onverwachte onkosten te voorschijn komen. 
Copyrights © 2003-2024 Raymond Koome