home English version contact Koome Webservices

   
Services:
(Dynamic) Web design
Scripting
Search Engine Optimization
Website-promotie
Content-management
(Digital) Design
Consultancy

Overigen:
Tarieven
Contact

 

Content-management

Content (inhoud) is het belangrijkste van de website. Het ontwerp kan nog zo aansprekend zijn, het is vaak de inhoud die bepaalt of bezoekers daadwerkelijk klanten worden. Het beheren van de content is dus van groot belang voor het succes van de site.

Vanaf de basis

Reeds bij de ontwerpfase van de site moet bedacht worden hoe de content van de site wordt beheerd. Dit kan centraal gebeuren door één persoon of worden uitbesteed aan verschillende personen binnen of buiten het bedrijf. Daarom wordt vanaf het begin af aan rekening gehouden met het feit dat content makkelijk en snel aangepast kan worden. Niet alleen voor een groter gemak, maar vooral ook om de onderhoudskosten laag te houden.

Content-management systemen (CMS)

De content van een site moet hoe dan ook altijd up-to-date zijn. De wijze waarop dat wordt bewerkstelligd is afhankelijk van de soort site en de wensen van de klant. Zo kan content op gezette tijden worden geschreven en aangeleverd, maar is het ook mogelijk om in eigen beheer content actueel te houden middels beheermodules. Deze beheermodules worden ook wel content-management systemen (CMS) genoemd. Een CMS kan volledig op de wensen en eisen van de klant worden ontwikkeld. Denk hierbij aan de mogelijkheid om eenvoudig nieuws-items op uw homepage te plaatsen of producten aan uw online shop toe te voegen. 
Copyrights © 2003-2024 Raymond Koome