home English version contact Koome Webservices

   
Services:
(Dynamic) Web design
Scripting
Search Engine Optimization
Website-promotie
Content-management
(Digital) Design
Consultancy

Overigen:
Tarieven
Contact

 

Tarieven

Een belangrijke vraag die bezoekers van deze site vaak meteen beantwoord willen zien is 'wat kost het?'. Die vraag is echter niet gemakkelijk te beantwoorden zonder eerst te weten wat er precies gedaan moet worden. Toch wil ik proberen middels deze pagina een beeld te geven van de prijzen, al is het alleen al om een idee te geven van waar men rekening mee moet houden.

Uurtarief

Vrijwel alle werkzaamheden worden gedaan op basis van een vooraf vastgesteld uurtarief. Voor nagenoeg alle projecten ligt dit uurtarief op €75,- (excl. BTW). Soms kan het hoger zijn (bijvoorbeeld bij incompany-trainingen of spoed-opdrachten). Maar soms is het ook mogelijk dat het lager uitvalt (zoals bij non-profit organisaties of zeer omvangrijke projecten). Het uurtarief wordt in elk geval altijd vooraf vastgesteld om onduidelijkheid te voorkomen.

'Fixed fee'

Kleine, zeer duidelijk omschreven projecten kunnen soms ook gedaan worden op basis van 'fixed fee': een vooraf vastgesteld bedrag voor de totale werkzaamheden. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij eenvoudige website-promotie of nauwkeurig omschreven onderhouds-contracten.

Offerte aanvragen

Om te weten wat uw project zou kosten kunt u het beste (vrijblijvend) een offerte aanvragen. Denkt u er echter aan dat offertes alleen worden uitgebracht voor aanvragen die duidelijk (en zo volledige mogelijk) omschreven zijn. Dat voorkomt niet alleen teleurstellingen achteraf (omdat de offerte gebaseerd zou zijn op te weinig informatie), maar het zorgt ook voor een beter begrip aan uw kant van wat u precies wenst bij uzelf zodat u beter inziet waar u hulp voor inroept. 
Copyrights © 2003-2024 Raymond Koome